fbpx
Таг: Star Trek Resurgence

таг: Star Trek Resurgence

Нови игри со трејлери кои излегуваат во овој месец

Star Wars Jedi: Survivor слика превземена од Steam
Ги извоивме најдобрите од новоочекуваните игри со трејлери кои излегуваат месецов (април 2023).  Star Wars Jedi:Survivor  https://www.youtube.com/watch?v=bmj3ty-Wt48 Една од најочекуваните игри е Star Wars Jedi: Survivor. Играта излегува на 28 април. Иако првиот дел беше повеќе ѕouls-like игра, вториот дел според досегашните информации повеќе ќе наликува на God of War игра одошто на Souls игра во однос на тешкотијата. Играта може да...

Носталгија по диктатори: Хусеин, Гадафи и Асад

Чест наратив на Кремљ е дека ирачкиот лидер Хусеин, либискиот Гадафи и сирискиот Асад биле големи патриоти и имале добри социјални политики, но дека биле жртви на американскиот империјализам,...