Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev arriti në takim me Radmilla Sheqerinskën, Renata Deskovskën, Damjam Mançevskin dhe Oliver Spasovskin.

Më herët, komisari Han  u takua me kryeministrin Gruevski dhe liderin e BDI-së, Ali Ahmeti.

Kryeministrit shoqëri i bënë ministri i jashtëm Nikolla Poposki, zëvendës ministri i drejtësisë Biljana Brishkovska, ministri i shëndetësisë NIkolla Todorov dhe shefi i kabinetit të kryeministrit, Martin Protogjer.

Pas takimeve dypalëshe për orën 18 është caktuar takim i liderëve të komisarit evropian me kryetarët e katër partive më të mëdha në Maqedoni.