Qytetarët filluan të grumbullohen për mitingun e opozitës, i cili për 1 orë pritet të filloj para Qeverisë.

Sipas të dhënave të LSDM-së, për ndjekjen dhe raportimin e mitingun janë akredituar mbi 150 gazetarë nga vendi dhe jashtë.

Për qytetarët janë siguruar rreth 20 ton ujë të ambalazhuar.

Për momentin në skenë është bendi “Reporters” ndërsa paraqitje do të kenë edhe “Belize Bend”, Beni Shaqiri (Beni “Non Stop” ) dhe Krume Spasovski.

Moderator i ngjarjes do të jetë Vladimir Lazarevski.