Фото: Царинска управа

Во тек е голема акција за заплена на режан тутун по пазарите и други простори за складиран режан тутун, соопшти Царинската управа на Северна Македонија.

Големата акција се спроведува во соработка со Одделот за криминалистичка полиција при МВР и Пазарен инспекторат. Детали се најавуваат за наскоро.