Зошто се случува булинг?

Во нејзиното најново видео Кика Авеиро зборува за булинг и причините поради кои тоа се случува.

„Некако децата се оставени сами на себе односно сами да се справуваат со сево ова. Ние возрасните не им помагаме нешто многу“, вели таа.

Погледнете го видеото: