Sekretari i përgjithshëm i LSDM-së dhe ish ministri i brendshëm Oliver Spasovski sot nuk deshi t’i zbuloj emrat e ministrave dhe zv- ministrave që pritet t’i emëroj LSDM në qeverinë kalimtare për organizimin e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare.

“Sonte do të ketë takim të organeve më të larta partiake dhe në të do të vendoset për emrat e ministrave dhe zv- ministrave” tha Spasovski.