fbpx

Gruevski në Facebook: Zgjedhja e Xhaferit është akt diktatorial

-

Talat Xhaferi ky hyrë në kabinetin e kryetarit të Kuvendit me shkelje brutale të Kushtetutës, ligjit dhe Rregullores së Kuvendit dhe çdo gjë që në të ardhmen do të miratohej me pjesëmarrjen e tij, me nënshkrimin  tij do të jetë fryt i aktit diktatorial për emërimin e kryetarit të Kuvendit, ka shkruar sot në Facebook kreu i VMRO DPMNE-së, Nikola Gruevski.

“Në shoqëri demokratike, sundimi i shumicës nëse nuk bazohet në parimet e sundimit të së drejtës, në fakt paraqet dhe quhet “diktaturë”. Asnjë qeveri demokratike nuk guxon të zgjidhet me shkeljen e parimit të sundimit të së drejtës. Kjo prej fillimit paraqet diktaturë. Shumë qeveri diktatoriale janë pranuar nga sisteme demokratike, për këtë apo atë arsye. Kjo nuk do ta ndryshoj imazhin” ka shkruar Gruevskin në profilin e tij në Facebook.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
udemy free download
download mobile firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
download udemy paid course for free