LSDM sot pasdite ka reaguar ndaj postimit në Facebook të kreut të VMRO DPMNE-së, Nikola Gruevski, duke porositur se diktatura për të cilën flet Gruevski ka marrë fund më 11 dhjetor.

“Ka ardhur koha qĂ« Gruevski dhe kryesia e VMRO DPMNE-sĂ« tĂ« pajtohen me realitetin. Diktatura pĂ«r tĂ« cilĂ«n flet Nikola Gruevski mbaroi me zgjedhjet e 11 dhjetorit, kur shumica e votuesve votuan kundĂ«r regjimit pĂ«r ndryshime. Qeveria e re sjell jetĂ« pĂ«r tĂ« gjithĂ« qytetarĂ«ve e MaqedonisĂ«, drejtĂ«si pĂ«r tĂ« gjithĂ«, institucione tĂ« pavarura tĂ« pĂ«rkushtuar ndaj qytetarĂ«ve nĂ« shoqĂ«ri demokratike dhe evropiane, ku qytetarĂ«t do tĂ« ketĂ« jetĂ« dinjitoze dhe cilĂ«sore”, thuhet nĂ« kumtesĂ«n e LSDM-sĂ«.