fbpx

Gruevski paralajmëroi përgjigje konkrete për “bombën”

-

Kryeministri Nikolla Gruevski pas përgjigjes së shkurtër para takimit me kolegun e tij serb Aleksandar Vuqiq, theksoi se shumë shpejtë do të dal në opinion me detaje shtesë.

Nikolla Gruevski shumë shkurt e komentoi shpërthimin e “bombës” së dytë të Zoran Zaevit.

“Unë në pres konferencë paralajmërova se ka punë të këtilla, dhe tregova se Zaev më tregoi se këto materiale i ka prej shërbimeve të huaja sekrete. Në konferencën për gazetarë të mbajtur më herët e kam dhënë qëndrimin se do të ndodhte diçka, pasi që kam pasur katër takime me Zoran Zaevin, e i cili më kishte deklaruar se ka incizime që ia kanë dhënë shërbimet e huaja”, ka deklaruar kryeministri Gruevski, pas seancës së përbashkët qeveritare me kryeministrin serb.

Ai ka thënë se për momentin është i rezervuar që të japë deklarata për këto çështje, por diçka të tillë do ta bëjë më vonë.

Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
free online course
download huawei firmware
Free Download WordPress Themes
udemy course download free