Cilët do të jenë hapat e ardhshëm të BDI-së pas tërheqjes së të gjithë ministrave dhe zv- ministrave tkaul do të vendos vetëm kreu Ali Ahmeti dhe askush tjetër, deklaroi sot shefi i kabinetit, Artan Grubi.

Reagimi i Grubit vijon pas deklaratës së sotme të VMRO DPMNE dhe kreut Gruevski i cili tha se BDI nuk e lëshon Qeverinë, por se do të freskoj kuadrot.

“Vendimin për hapat e ardhshëm të BDI-së pas tërheqjes së të gjithë ministrave dhe zv- ministrave tkaul do të vendos vetëm kreu Ali Ahmeti dhe askush tjetër. Edhe sipas statutit edhe sipas vendimit të kryesisë, vendimi i takon vetëm kryetarit dhe askujt tjetër” shkroi Grubi në Facebook.

artan grubi