Mark Cukenberg, pronari i Facebook, i cili dje përgjigjej në pyetjet e përdoruesve tha se ky rrjet social nuk do të aplikojë butonin “nuk më pëlqen”.

-Ka momente në jetë kur përdoruesit ndjehen të mërzitshëm dhe me siguri nuk duan që dikush t’ua pëlqen statuset. Biseduam me këtë problem dhe po përpiqemi të gjejmë mënyrë që njerëzit të mund të shprehin edhe emocione tjera nën këto postime- thotë Cukenberg.