Ish ambasadorja e Holandës në Maqedoni, Simone Filipini në rrjetin social në Facebook ka dhënë porosi se është koha për ndryshime në Maqedoni.

“Koha është për ndryshime në Maqedoni. Një shtet mund të zhvillohet me një udhëheqësi pozitive dhe përgjegjëse. Sa mund të shoh dhe dëgjoj , qytetarët e Maqedonisë janë lodhur me negativizëm. E rëndësishme është  që Nikolla Dimitrov dhe një numër i madh i liderëve kanë bërë hapin e huhur”, shkruan Filipini.