fbpx
Tags порака

Tag: порака

LSDM: Evropa e sheh se Ivanov nuk sillet në mënyrë demokratike dhe arsye të shëndoshë

Evropa dhe bota e sheh se sjellja e Gjorge Ivanov nuk bazohet në parimet demokratike dhe arsyen e shëndoshë dhe për këtë i këtillë është mesazhi i liderëve të BE, që në Maqedoni e solli kryetari i Këshillit Evropian, Donald Tusk, thuhet në reagimin e LSDM pas konferencës së përbashkët të Ivanov dhe Tusk. “Gjorge Ivanov nuk guxon të mbroj...

Arifi: Thirrjet për mos- tolerancë nuk janë të mira për të ardhmen e vendit

“Thirrjet për ndarje dhe padurim, nuk duhet të jenë pjesë e agjendave të partive politike. E ardhmja e të gjithë qytetarëve, pa marrë parasysh fesë dhe kombit, është BE dhe për këtë është e rëndësishme të gjendet zgjidhje për të gjitha çështjet ndërsa thirrjet për mos- tolerancë nuk janë të mira për të ardhmen e vendit”, u përgjigj nënkryetarja...

Vanhojte për zgjedhjet: Partia ju jep grimca ndërsa ik me tortën

Përzgjedhja e politikanëve të sinqertë që nuk kanë qenë të lidhur me korrupsion është hapi i parë në ndërtimin e demokracisë suaj- porositi eksperti belg dhe ish ndërmjetësi në grupet e punës për zbatimin e Marrëveshjes së Pëzhinës, Piter Vanhojte. Ai thotë se megjithatë zgjedhjet nuk janë qëllimi final, por se fillimi i ndryshimeve të n nevojshme. Ai paralajmëroi se...

Simone Filipini: Koha është për ndryshime në Maqedoni

Ish ambasadorja e Holandës në Maqedoni, Simone Filipini në rrjetin social në Facebook ka dhënë porosi se është koha për ndryshime në Maqedoni. “Koha është për ndryshime në Maqedoni. Një shtet mund të zhvillohet me një udhëheqësi pozitive dhe përgjegjëse. Sa mund të shoh dhe dëgjoj , qytetarët e Maqedonisë janë lodhur me negativizëm. E rëndësishme është  që Nikolla Dimitrov...

Zaev: Është vënë në pikëpyetje e drejta elementare e punëtorëve, në grevë

Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev dërgoi mesazh për 1 Maj, Dita Ndërkombëtare e Punës. “1 Maji i vitit 2015-të në Maqedoni do të mbahet mend si dita që filloi vendosmëria e qytetarëve për t’i mbrojtur të drejtat e tyre njerëzore dhe punëtore si dhe dinjitetin e tyre, që 9 vite me radhë, një grup i vogël në pushtet në mënyrë...