Gjykata e Apelit, konfirmoi aktgjykimin e Prokurorisë Publik në Prokurorinë Themelore 1 për rastin “Monstra” nga 30 qershori i vitit 2014, me çka 6 të dënuarit për vrasjen e pesëfishtë në Liqenin e Smilkovës u dënuam me burg të përjetshëm, thuhet sot në njoftimin e Gjykatës së Apelit.
Prej atje informojnë se seanca e mbajtur publike dhe analiza e gjithëpërfshirëse të Gjykatës së Apelit i ka refuzuar si të pabaza ankesat e të akuzuarve.
Vrasja e katër djelmoshave dhe një burri, ndodhi në festën “E enjtja e madhe” në prill të vitit 2012, në Liqenin e Smilkovës