Затворена за сообраќај поради снимањето на францускиот филм „А фонд“, денеска, од 5 до 18 часот, ќе биде скопската обиколницата.

АМСМ потсетува и дека поради снимањето на филмот, најавено е дека до крајот на месецов обиколницата ќе биде затворена од 7 до 19 часот.