Пет позитивни работи од пандемијата на Ковид-19 (Видео)

Дали од пандемијата со Ковид-19 може сепак да излезе и нешто позитивно? Кика Авеиро вели да, таа споделува пет работи кои, според неа, се покажуваат како позитивни ефекти како резултат на оваа пандемија.