Како помина корона-летото? (видео)

Откако кика авеиро ни сподели како луѓето го поминуваат своето време во карантин овој пат ни споделува како тие го поминаа ова лето како резултат на моменталната ситуација. „Ајде сега да видиме што прават луѓето после карантинот“ – вели таа.

Погледнете го видеото: