Четврток, 11 октомври, неработен ден за сите граѓани


       
Скопје, 5 октомври, 2018 - 9:41 (META) 

Денот на народното востание 11 Октомври (четврток) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

МТСП им го честита Денот на народното востание на граѓаните на Република Македонија.