VMRO DPMNE: LSDM për herë të dytë për shkak të luftës për pushtet po e shtrembëron kurrizin

“Është koha që të ndalojë sjellje dëshpëruese e Zoran Zaevit dhe LSDM-së, e cila është kundër vullnetit të qytetarëve. I tërë opinioni sheh se Zaevi është i gatshëm “që të shtrembëroj kurrizin” për interesin personal dhe dëshirën e sëmurë për pushtet”, porositi në njoftim sot VMRO DPMNE.

Nga kjo parti thonë se LSDM nuk ka vepruar kështu për herë të parë pasi “në vitin 2004 sollën Ligjin për ndarje territoriale që të arrijnë postin e presidentit ndërsa qytetarëve të RM-së, përveç Strugës dhe Kërçovës, sot e kësaj dite i durojnë pasojat”. VMRO DPMNE në njoftim përsëriti vendimin e fundjavës që të mbështes qeveri pakice të LSDM-së nëse kjo parti heq dorë nga “Platforma shqiptare”.