fbpx
Tags жалба

Tag: жалба

Apeli vërtetoi paraburgimin e Koçanit për shkak të rrezikut për ikje

Gjykata e Apelit Shkup sot pasdite njoftoi se vendimi i Këshillit Penal pranë Gjykatës Themelore Shkupi 1 me të cilin iu shqiptua masa biznesmenit Sead Koçan, i dyshuari i parë në lëndën “Trust”, që e hapi PSP është vërtetuar “në bazë të rrethanave të rrezikut për ikje”. Siç informojnë nga Gjykata, pas seancës së djeshme publike, Këshilli penal i Gjykatës...

Gjykata e Apelit sot në seancë publike do të shqyrtojë ankesën për paraburgimin e Taleskit

Gjykata e Apelit Shkup sot në seancë publike do të shqyrtojë ankesën për arrestin shtëpiak të kryetarit të Manastirit, Vladimir Taleski, të parashtruar nga avokatët e tij, konfirmuan për “Meta” nga gjykata. Siç informojnë prej atje, seanca është caktuar për sot në orën 14. Shqyrtimi i lëndës për Taleskin në seancë publike, shprehjen nga Gjykata e Apelit, ka qenë me kërkesë...

PSP: Ankimohen vendimet e Gjykatës penale në Shkup, hetimi vazhdon

Prokuroria speciale publike mbrëmë vonë përmes faqes zyrtare në Facebook njoftoi se ka dorëzuar ankesë deri në gjykatë për mos- shqiptimin e masës paraburgim për tetë të dyshuarit për mashtrime zgjedhore në aksionin “Titanik”. “Janë ankimuar vendimet e Gjykatës penale në Shkup. Hetimi vazhdon” thuhet në njoftimin e PSP-së në Facebook. Këshilli i gjykatës themelore Shkupi 1 i përbërë nga tre...

Çfarë vijon pas kërkesave të refuzuara të Janevës për paraburgimin e të dyshuarve në “Titanik”?

Me mos- pranimin e Gjykatës të kërkesave të Katica Janvës dhe ekipit të saj që të caktoj masën e paraburgimit për të dyshuarit në aksionin “Titanik”, fillojnë të rrjedhin afate relativisht të shkurtra ligjore (prej 24 gjegjësisht 48 orë) për të gjitha palët- për PSP, për të dyshuarit dhe për gjykatën. Janeva ka afat prej 24 orëve nga marrja e...

Gjykata Themelore Shkupi 1: “Bombat” nuk mund të jenë dëshmi

Këshilli Penal pranë Gjykatës Themelore Shkupi 1, në seancën e sotme solli vendim me të cilën ankesat e Prokurorisë Themelore Publike-Shkup, që "bombat" të mund të shfrytëzohen si dëshmi. "Këshilli Penal pranë Gjykatës Themelore Shkupi 1- Shkup, në seancën e sotme solli vendim me të cilën ankesat e Prokurorisë Themelore Publike-Shkup, kundër vendimeve të gjykatësit në procedurë paraprake për ndarjen e...