fbpx
Tag: МилеЈанакиески

tag: МилеЈанакиески

Gjykata anuloi seancën për akuzën e PSP-së kundër Gruevskit dhe Janakieskit

Seanca gjyqësore për akuzën e PSP-së për dhunën në komunën Qendër është anuluar prej 21 nëntor për 16 dhjetor, pesë ditë pas zgjedhjeve, me kërkesë të Nikola Dodevskit, avokatit të njërit nga të akuzuarit, ish ministrit të transportit dhe lidhjeve, Mile Janakieski. Gjykata Penale njofton se avokati Dodevski me shkrim ka kërkuar nga Gjykata Themelore Shkupi 1 të anulohet pasi...

Gjykata konfirmoi se nuk ka paraburgim për disa të dyshuar në aksionin “Titanik”

Gjykata themelore Shkupi 1 refuzoi kërkesën e PSP-së për shqiptimin e masës së paraburgimit për tetë të dyshuarit për mashtrime zgjedhore në aksionin “Titanik”. Gjykata ka marrë vendim me të cilin refuzohet kërkesa e Prokurorisë speciale për paraburgimin e Edmond Temelkos, Mile Janakiesit dhe dy personave tjerë me iniciale M.P dhe K.M. Siç njoftuan hollësisht nga gjykata, katërtë dyshuarit tjerë, mes...

Reagimet në Twitter për sarkazmin e Gruevskit

Në rrjetin social Twitter u paraqitën sërë reagime për të qeshurën sarkastike të kryeministrit Nikolla Gruevski, i cili në regjistrimet që sot i prezantoi Zoran Zaev, haptazi gëzohet për shembjen e objektit “Cosmos” të Fijat Canoskit. Në audio regjistrimet mund të dëgjohet se si Gruevski imiton Cakosin kur ai ka lutur që mos t’i shembet objektit, që përcillet me...

Zaev: Rripi i gjelbër në Vodno është bërë pronë e kompanisë nga Belize

Lideri i opozitës, Zoran Zaev sot publikoi “bombën” e 13-të në konferencën e sotme të shtypit në selinë e LSDM-së. Ai prezantoi regjistrime nga bisedat e kryeministrit Nikolla Gruecvski dhe ministrit të transportit dhe lidhjeve, Mile Janakievski, në një temë- parcela e Vodnos për të cilën kryeministri tek ministri interesohet në hollësi të pabesueshme: A është mbi apo nën vijën? Nëse...

Me shifra flet ai i cili dëshiron të fsheh diçka

  “Me shifra flet ai i cili dëshiron diçka të fshihet”- thotë për “Meta” profesori universitar Vlladimir Pivovarov, për mënyrën e komunikimit të kryeministrit Nikolla Gruevski, i cili me fjali të “mbështjella” bisedon me ministrin e tij të transportit dhe lidhjes, Mile Janakieski, që mund të dëgjohet në një prej regjistrimeve të fundit që të dielën publikoi lideri opozitarë, Zoran...

Janakieski: “Kosmos”, u rrënua sipas ligjit

Audio- regjistrimet  që dje u prezantuan në opinion paraqesin një proces të montuar të shërbimeve të huaja, të cilat Zoran Zaevi i përdor për qëllimet e veta, respektivisht qëllimi i tij është të vijë në pushtet me çdo çmim, vlerësoi ministri i Transportit dhe Lidhjeve Mile Janakieski. I pyetur për koment për incizimet që dje i publikoi lideri i opozitës...

Zaev: Nikolla Mlladenov ka qenë gazetari më i ndjekur

Lideri i LSDM-së, publikoi audio- regjistrim nga biseda mes Latas dhe drejtorit të DSK-së, Sasho Mijalkov, ku ata bisedojnë për pronarin e televizioni “A1”, Velija Ramkovski. “Unë do t’a “kryej” Veliun në mënyrën time, ju bëni ashtu. Me 2 milion mbështetje edhe unë do të bëja televizion- dëgjohet në regjistrim. Biseda e radhës ishte mes drejtorit të MPM, Srgjan...