Lojtari i mëparshëm i kombëtares  së  Maqedonisë dhe përforcimi i ri i klubit  të basketbollit Baern Minhen, Lester Bo Mekeleb, tri javët e ardhshme detyrimisht do të mungoj në terren për shkak  të lëndimit të gishtit të madhe të dorës të djathtë.

 

Bo Mekeleb ka pësuar dëmtimin gjatë ndeshjes me klubin e basketbollit francez Dizhon, në kuadër të Kupës Evropiane.