Prej sot, Klinika për kirurgji digjestive vazhdon me punë. Mjekët dhe personali mjekësor disa ditë nuk kryenin operacione pasi një pacient me pistoletë sulmoi dhe lëndoi një kirurg.

Ata kryenin operacione vetëm në raste urgjente.

Mjekët konfirmojnë se në incident, përveç ndaj kolegut, është qëlluar në profesionin e tyre dhe në dinjitetin e tyre dhe se ata nuk ndjehen të sigurt në vendet e tyre të punës.