Drejtori i “Xbox” Fil Spencer, jаvën e kaluar deklaroi se është koha e fundit që pak më seriozisht të flitet për lojën në kompjuter. Nëse aplikimi i ri për “Xbox” është ideja e tyre, atëherë dashamirët e lojërave me kompjuter nuk do të kënaqen mjaft.

Ekipi i “Vrxh” vendosi të luajë me versionin të cilin e shfaqi dhe kuptoi se aplikimi “Xbox” është pikënisja për ekosistemin”Xbox”. Arritjet janë në pëllëmbë, lista e miqve, lista e aktiviteteve, si dhe shitorja “Xbox”.

Krahas kësaj, ky version e përkrah “Korton”, versionin e “siri” të “Microsoft”, i cili ka qasje te pajisjet mobile me “Vindows”

“Microsoft” në janar duket të zbulojë më shumë detaje për sistemin operativ “Vindows 10”, dhe nëse Spenser do të ketë t’u thotë dashamirëve të lojërave kompjuterike, do të shohim gjatë prezantimit.