fbpx
Tags Windows

Tag: Windows

“Xbox” do të jetë edhe në “Windows 10”

Drejtori i “Xbox” Fil Spencer, jаvën e kaluar deklaroi se është koha e fundit që pak më seriozisht të flitet për lojën në kompjuter. Nëse aplikimi i ri për “Xbox” është ideja e tyre, atëherë dashamirët e lojërave me kompjuter nuk do të kënaqen mjaft. Ekipi i “Vrxh” vendosi të luajë me versionin të cilin e shfaqi dhe kuptoi se...