Скопската обиколница ќе биде затворена за сообраќај во наредните пет работни дена, од 5 до 18 часот, поради снимањето на францускиот филм „А фонд“.

Доколу временските услови не дозволуваат снимање и времето е дождливо, обиколницата ќе биде отворена за сообраќај, но потоа ќе се користат дополнителни денови за снимање.