fbpx

Руската економија може да загуби 140 милијарди долари

-

Најмалку 40 милијарди долари може да загуби руската економија поради геополитичките санкции. Од  90, пак, до 100 милијарди долари може да изгуби поради падот на цената на нафтата, изјави рускиот министер за финансии, Антон Силуанов.

Причината за намалување на цената на нафтата е зголемувањето на производството во Саудиска Арабија, Либија и во Ирак, незаконска продажба по ниски цени која ја вршат припадниците на Исламската држава.

Во време на војна на европско тло, системот за тревожење во земјава не е функционален

Системот за известување и тревожење во државата не е функционален. Нема сознанија кога сирените за тревога последен пат биле вклучени, а според одговорните лица, тоа се случило пред повеќе...
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
online free course
download huawei firmware
Premium WordPress Themes Download
lynda course free download