Денеска е пронајдена четвртата жртва на невремето во Босан и Херцеговина. 46-годишниот Милорад Челиќ починал недалеку од гратчето Теслиќ. Тој бил под дејство на алкохол и не успеал да се извлече од водата во која паднал кај местото Младиковина, во близина на Теслиќ.