fbpx
Таг: Мортал комбат

таг: Мортал комбат

Нов трејлер за новата игра Мортал Комбат

Mortal Kombat 1 слика од Wikipedia
Во изработка е најновата верзија од Мортал Комбат серијалот игри, кој им е добро познат и на постарите и на поновите генерации. Повозрасните ги паметат првичните верзии на бруталната игра со „коцки-коцки графика”, која беше направена со вистински снимки од актери кои беа вметнати како анимации во играта, докажувајќи дека мешањето на филмот и видео игрите може да биде...

Повторно се афирмира идејата за велосипедско поврзување на Охрид и Струга

Иницијативата за велосипедско поврзување на Охрид и Струга со пренамена на постојниот стар пат Охрид-Струга за движење исклучиво на велосипеди повторно се реафирмира. Интернационалната полициска асоцијација (ИПА) Охрид, на...