fbpx
Tags совет

Tag: совет

Ekipi i Janevës u kompletua, nga e hëna fillon me punë

Dymbëdhjetë prokurorët e zgjedhur nga ekipi i Katica Janevës sot në Këshillin e Prokurorëve Publik bënë betimin solemn me çka edhe zyrtarisht nga e hëna do të fillojnë me punë nga përmbajtja e materialeve nga bisedat e përgjuara. Në ceremoninë solemne, prokurorët bënë betimin se do të punojnë me përgjegjësi dhe me nder, konform Kushtetutës, ligjet dhe marrëveshjet e ratifikuara...

Brukseli kërkon zbatim të plotë dhe me kohë të marrëveshjes së 15 korrikut

Është e nevojshme zbatimi me kohë i marrëveshjes në Przhino, porositën nga Brukseli eurokomisari Johanes Han dhe ministri I punëve të jashtme të Sllovenisë Miroslav Lajçak, i cili ka udhëhequr me Këshillin për Stabilizim dheAasociim. Lajçak tha se përfaqësuesit e Maqedonisë, Nikolla Poposki dhe Fatmir Besimi, kanë premtuar se mesazhi i Evropës është kuptuar në Shkup dhe nga Qeveria. Është me...

Ivanov: Duhet të ketë përgjegjësi për atë është bërë dhe për atë që nuk është bërë

Këshilli i Sigurimit përfundoi rreth orës 21:00 me apele të fuqishme për ngjarjet në Kumanovë. Përfaqësuesit politikë, disa prej të cilëve nuk ishin takuar prej kohësh, apo nuk e njohin legjitimitetin e njëri-tjetrit, sot u detyruan të shtrëngonin duart. Anëtarët e Këshillit të Sigurisë Kombëtare dënuan ashpër prishjen e rendit dhe qetësisë nga ana e grupit të armatosur që...

Javën e ardhshme vizitë e re e përfaqësuesve evropiane në Maqedoni

Më 22 prill në Maqedoni do të udhëtojnë anëtarët e grupit punues të Këshillit të BE-së, e ngarkuar për Ballkanin Perëndimor, konfirmojnë shërbimet e Brukselit. Vizita e përfaqësuesve të Këshillit është shenjë shtesë për shqetësimin e BE-së për krizën politike në Maqedoni sepse kjo është drejtpërdrejtë propozim nga vendet- anëtare të BE-së. Maqedonia me siguri do të përmendet edhe në konkludimet...

E kujt është kamera e “A1on”?

Këshilltarët e partisë në pushtet në Këshillin e seancës së sotme të Manastirit kanë kërkuar të  hiqet nga salla kamera“A1on”,  kurse nga portali të konfirmojnë se a është kamera e tyre, pohojnë këshilltarët. Këshilltari i VMRO- DPMNE-së, i cili gjithashtu është zëdhënës i degës së partisë, Blagoja Shaklevski, pasi ka filluar seanca dhe diskutimi i pikës së parë nga...