fbpx
Tags SashoMijallkov

Tag: SashoMijallkov

LSDM sërish kërkoi përgjegjësi nga kompetentët për rastin e Mijallkovit

Lidhja Socialdemokrate e Maqedonisë, me kumtesë informoi mediat, se sot sërish kërkon sqarim nga kompania TAV, policia, dogana dhe   nga shërbimet e tjera kompetente, për atë se si ish drejtori i Drejtorisë së Sigurimit he Kundërzbulimit (DSK) Sasho Mijallkov, ka mundur të kaloj kontrollin e aeroportit me pistoletë në torbë. "Kompania TAV, e cila menaxhon me aeroportin e Shkupit,...

VMRO- DPMNE: Për dallim nga Zaevi Mijallkovi pranon kur bën lëshime

"Sasho Mijalkov dha deklaratë për mediat. E vërtetoi lëshimin. Ai nuk gënjen dhe nuk manipulon. Fakt i pakuptueshëm për LSDM-në, thuhet në njoftimin e VMRO-DPMNE-së lidhur me reagimin e LSDM-së ku partia më e madhe opozitare ndër të tjera pyet se si  ish drejtori i   Drejtorisë së Sigurimit dhe Kundërzbulimit (DSK), Sasho Mijallkov ka mundur të kalojë aeroportin e...

TAV: Rasti me armën e Mijallkovit është gabim njerëzor

Kompania TAV e cila menaxhon aeroportin „Aleksandri i Madh" ka filluar me hetimet e brendshme e cila duhet të konfirmoi  se si ish drejtori i Drejtorisë së Sigurimit dhe Kundërzbulimit (DSK), Sasho Mijallkov ka mundur të kalojë kontrollet e aeroportit me pistoletë në valixhe, ka deklaruar kompania për portalin "Libertas". Të njëjtën deklaratë  në faqen e vet të internetit e përcjell...

LSDM: Nëse s’ka paraqitur pistoletën, çfarë tjetër nuk paraqet Mijallkov kur lëshon vendin?

"Ky është skandal i ri, pas një sërë skandalesh ku i fundit ishte me pasaportën diplomatike të Mijallkovit" reagojnë nga opozitarja LSDM lidhur me informacionin se ish drejtorit të  Drejtorisë së Sigurimit dhe Kundërzbulimit (DSK), Sasho Mijallkov, pasi i është gjetur pistoletë në valixhen e udhëtimit. Nga LSDM-ja pyesin : Kush i ka lejuar Mijallkovit të kalojë pa e kontrolluar valixhen e...

Mijallkov në aeroportin e Beogradit arrestohet për shkak të pistoletës në valixhe, pastaj lirohet

Ish drejtori i DSK-së, Sasho Mijallkov, e ka konfirmuar rastin në aeroportin e Beogradit, ku ka qenë i arrestuar menjëherë pas uljes së avionit, pasi që në valixhen e tij është gjetur një pistoletë. Në deklaratën për Pres 24, Mijallkov ka thënë që gjatë nisjes për në udhëtim ka marrë valixhe të cilët nuk e ka vërtetuar, ndërkaq pistoleta ka...

LSDM: Me çfarë baze MPJ ka lejuar pasaportën diplomatike për Sasho Mijallkovin?

"Informacioni se Sasho Mijallkovi ka marrë pasaportë diplomatike hap skandal të ri serioz. Kjo do të thotë se institucionet e drejtuara nga bashkëpunëtorët e Gruevskit hyjnë në një abuzim të rëndë të pushtetit, thonë nga LSDM-ja. Nga atje i bëjnë thirrje ministrit të jashtëm Nikolla Popovskit  të shpjegojë se me çfarë baze Ministria e Punëve të Jashtme ka lejuar pasaportë...

Jankuloska për “Monstrën”: Kamerat janë gati, por a do të kryejmë me vrasjen?

“Për fat të keq, kamerat kur ka ndodhur vrasje makabër nuk kanë qenë në funksion dhe nuk kemi mundur të konsiderojmë në këtë vegël të fuqishme teknologjike për zbulimin e veprës më të rënda penale me të cilën jemi ballafaquar. Por, me angazhim joegoist të të gjithë pjesëtarëve të MPB-së, të cilët ditë e natë punonin në terren nga...

Të gjithë bizneset tona me Izraelin në fushën e sigurisë  

Çfarë pajisje ka marrë MPB nga Izraeli në vitin 2011 për të cilën flitet në audio regjistrimet që i publikoi lideri i opozitës, Zoran Zaev? Përveç konfirmimeve si nga njëra ashtu edhe nga pala tjetër, për këtë ende nuk ka dokument zyrtar se për çfarë më saktë bëhet fjalë. Zoran Zaev dhe LSDM qëndrojnë edhe më tej në qëndrimin se...

Problemi është se Mijallokvi guxon të arrestojë

Sasho Mijalkov i thotë Dragan Pavloviq- Latasit në audio- regjistrimin e bisedës telefonike: “Çfarë të thash unë, se prej të hënën do të fillojë të arrestojë. Përfunduan zgjedhjet dhe nesër Dragan”. Sasho Mijalkov i thotë Emil Stojmenovit: “Unë premtova diçka, se prej të hënën do të arrestojë. Saktë prita që të përfundojë 5 qershori, fushata, të shohim kush është kush dhe prej...