fbpx
Tag: Pasaportë

tag: pasaportë

Nuk ka arrest shtëpiak për Grujovskin, Pop Stefania ia merr pasaportën

Përfundoi marrja në pyetje ndaj Goran Grujevskit në Gjykatën themelore shkupi 1. Gjykatësi i procedurës paraprake ka refuzuar propozimin e Prokurorisë Speciale Publike, e cila kishte kërkuar paraburgim për Grujovski dhe në vend të kësaj atij i është konfiskuar pasaporta. Goran Grujovski është i dyshuar për rastin “Fortesa” për shkatërrim të organizuar të pajisjeve për përgjim në Ministrinë e punëve...

Gjykata kërkon nga Janeva pasportat e Verushevskit dhe Lazarevskit

Këshilli Penal i Gjykatës Themelore Shkupi 1 nga prokuroria speciale Katica Janeva kërkoi që t'i dorëzojë pasaportën e Zoran Verushevskit dhe Gjorgji Llazarevskin që të mund të vendos për propozimet dhe konstatimin lidhur me abrogimin ose zëvendësimin e  masës paraburgim, të dy të akuzuar për rastin "Puçi", informoi  sot Gjykata Themelore Shkupi 1. "Duke vepruara sipas propozimeve të të akuzuarve, në të...

Pasaporta e kamikazit në Paris vendos në pozitë të palakmueshme edhe policinë e Maqedonisë

Identifikimi i njërit prej kamikazëve në Francë po bëhet proces shumë kompleks për hulumtuesit policor pasi të shtunën policia serbe, në qendrën e pranimit në Preshevë, ka arrestuar një refugjat me emër të ngjashëm, me emrin Ahmed Almuhamed, sikur pasaporta që është gjetur tek njëri prej kamikazëve në stadiumin “Stad de France”. Sipas autoriteteve serbe, emri dhe të dhënat tjera...

Mijalkov heq dorë nga pasaporta diplomatike

Dokumentin apo pasaportën që në përputhje me ligjin dhe të drejtën diskrete të ministrit mu dha nga MOJ, as nuk e kam marrë e as nuk e kam përdorur, deklaroi ish shefi i DSK-së, Sasho Mijalkov për portalin “Pres 24”. Ai thotë se LSDM fokusin e vë në fushatë të zezë sepse s’ka çfarë t’u ofroj qytetarëve. “Që të del në...

LSDM: Me çfarë baze MPJ ka lejuar pasaportën diplomatike për Sasho Mijallkovin?

"Informacioni se Sasho Mijallkovi ka marrë pasaportë diplomatike hap skandal të ri serioz. Kjo do të thotë se institucionet e drejtuara nga bashkëpunëtorët e Gruevskit hyjnë në një abuzim të rëndë të pushtetit, thonë nga LSDM-ja. Nga atje i bëjnë thirrje ministrit të jashtëm Nikolla Popovskit  të shpjegojë se me çfarë baze Ministria e Punëve të Jashtme ka lejuar pasaportë...