fbpx
Tag: ОставкаЗаТодоров

tag: ОставкаЗаТодоров

Deskoska deri te Gruevski: Me një nënshkrim mund ta shpëtoni  popullin nga Todorovi

Kërkesë për shkarkimin e ministrit të shëndetësisë, Nikolla Todorov deri te kryeministri Nikolla Gruevski dorëzoi deputetja e LSDM-së Renata Deskoska. Ajo tha se si kërkues është firmosur kryeministri dhe nëse nuk e vendos nënshkrimin e tij, do të dëshmoj se Todorov është kryerësi i tij i politikave të dëmshme. Nga kryeministri mori përgjigje se çdo kërkesë duhet të ketë...

Protesta për Tamarën anulohet për shkak të presioneve partiake

Për shkak të presionit të madh mediatik dhe akuzave ndaj familjes dhe nënës së Tamarës, organizatorët anuluan protestën për Tamarën në Veles që u caktua për dje. Siç shkruan në faqen e rrjetit social "Facebook".“Pas sulmeve monstruoze nga (jo) njerëz të ndryshëm qeveritarë. Më pas, tekstet e sotme që i lexojmë të gjithë e që janë përplot akuza ndaj nënës...

A thua Paranxhieva dhe Mehazi do të shkaktojnë edhe dorheqje të tjera?

Drejtorët e FSSh-së, Maja Paranxhieva – Zmejkova dhe Mehazi, sot dhanë dorëheqje nga postet e tyre, njëri para protestës, kurse tjetri pas protestës për Tamarën. Që të dy janë funksionar shtetërore, që do të thotë se ata i emëron Qeveria dhe  po ajo  i shkarkon. Prej, atje, seanca qeveritare duhet  të vendos  se a do të pranojë dorëheqjet. Nëse shkohet sipas...

Komiteti i Helsinkit ngriti padi kundër ministrit të shëndetësisë, Nikola Todorovit

Komiteti i Helsinkit ngriti padi kundër ministrit të shëndetësisë, Nikola Todorov dhe dy drejtorëve të Fondit të Shëndetësisë,  Maja  Paranxhieva- Zmejkovska dhe Xhemail Mehazi për  punë të pandërgjegjshme për rastin e Tamarës. Në Prokurinë Publike të Velesit më së voni deri nesër do të dorëzohen rezultatet e obduksuinit të trupit të Tamarës, e cila vdiq në më 9 shkurt, ditën...

Protestë për Tamarën dhe karton të kuq për Todorovin më 24 shkurt

Nën moton “Karton i kuq për ministrin Nikolla Todorov”, qytetarë të shumtë janë organizuar përmes rrjeteve sociale, duke paralajmëruar kështu një marshim protestues më 24 shkurt, për të shpalosur kërkesë për përgjegjësi për vdekjen e Tamarës së vogël. Marshi është paralajmëruar të fillojë në orën 12:00 para Fondit të Sigurimit Shëndetësor, ndërsa vendmbërritja e marshit do të jetë Ministria...

Prokuroria do ta hetojë rastin e Tamarës

Prokuroria Themelore Publike - Shkup formoi lëndë për rastin me vajzën T.D. nga Velesi e cila vdiq dje në mëngjes në pritje të datës për operacion. Siç kumtuan sot nga Prokuroria Themelore Publike - Shkup është emëruar prokurori publik kompetent i cili do ta shqyrtojë lëndën dhe do të fillojë procedurë për përcaktimin e fakteve dhe të përgjegjësisë eventuale pë...

Todorov është dëshpëruar, por nuk ndjenë përgjegjëse për vdekjen e Tamarës

Ministri i shëndetësisë, Nikola Todorov, është shumë i dëshpëruar por nuk ndjenë përgjegjësi për vdekjen e Tamarës së vogël, sepse siç tha ka bërë çmos që vajza të shkojë në trajtim jashtë shtetit, transmetoi "Nova ТV“. Këtë ministri e deklaroi në hapjen e projektit "Logoped i disperzuar", për të cilin mediat u ftuan gjashtë minuta para fillimit të ngjarjes. Pas heshtjes,...