fbpx
Tag: Kryesia

tag: kryesia

Greva e gazetarëve në MPM do të rritet në tetë orë

Këshillat greviste të “Dnevnik”, “Utrinski Vesnik” dhe “Vest” kanë marrë vendim për rritjen e kohëzgjatjes së grevës në tetë orë, duke filluar prej sot, njofton Sindikata e pavarur e gazetarëve dhe punonjësve mediatik (SPGM). “Kjo bëhet për shkak se edhe pas premtimeve me gojë nga kryesia se po bëhet përpjekje që të paguhet rroga e janarit, e njëjta nuk është...

BDI do t’i hetoj të gjithë zyrtarët e partisë për shpërdorime

Bashkimi Demokratik për Integrim sot ka njoftuar se në takimin e fundit të kryesisë së partisë është biseduar edhe për nevojën për reformim transparent në të gjitha nivelet e strukturat e BDI-së. “Besimi i qytetarëve për zbatimin e premtimeve zgjedhore është realizuar me pjesëmarrjen pandërprerë në të gjitha kompetencat, që ka bërë eksponentët partiak të bëhen cak i kritikave të...

Në mesnatë skadon afati për formimin e Qeverisë, BDI takim më ora 14

Në mesnatë skadon afati për mandatarin Nikola Gruevski që të formoj qeveri dhe deri atëherë duhet të merr përgjigje nga numri një i BDI-së, Ali Ahmeti nëse partia e tij do të bëj koalicion me VMRO DPMNE-në. Mbrëmë pas përfundimit të takimit të anëtarëve të BDI-së në selinë në Reçicë të Vogël, Ahmeti deklaroi se nuk ka përgjigje me kë...

Kryesia e BDI-së e zhgënjyer nga dështimi i bisedimeve

Kryesia e Këshillit të Përgjithshëm e BDI-së në mbledhjen e mbajtur sot, 12 qershor 2015 diskutoi gjerësisht mbi zhvillimet e fundit politike në vend pas mos arritjes së marrëveshjes në mes partive politike në bisedimet e Brukselit me 10 qershor 2015. Pas informimit gjithëpërfshirës nga ana e Kryetarit z. Ali Ahmeti, Kryesia e BDI-së shpreh dëshpërimin për dështimin e bisedimeve...

Nevzat Bejta e vërtetoi incidentin në nëndegën e BDI-së në Strugë

Kryetari i Gostivarit, Nevzat Bejta vërtetoi se mbrëmë kishte incident në takimin për zgjedhje të kryesisë në nëndegën e BDI në Strugë, pa u ndërfut në detaje, deklaroi televizioni Alsat-M. Bejta, i cili si koordinator i BDI për Njësinë V zgjedhore ka mbikëqyrur procesin zgjedhor në nëndegë dhe ka qenë i detyruar të ndërpresë mbledhjen kur ka ardhur deri në...