Ministrja e brendshme, Gordana Jankulloska në konferencën e jashtëzakonshme për shtyp tha se ka vendosur të reagoj sepse konsideron që Zoran Zaev me publikimin e bisedave bën vetëm dëm dhe tenton të manipuloj qytetarët.

Ajo thotë se bisedat nuk janë të asaj, janë të krijuara, të ngjitura, të prera dhe nuk ndjen përgjegjësi për atë që thuhet aty sepse, siç tha, “asnjëherë nuk ka dhënë deklaratë të tillë”.

Në pyetjen e “Meta-s” nëse planifikoj të jep dorëheqje ajo tha “jo” dhe shtoi se nuk ndjen se është ndër të lodhurit për të cilët Gruevski tha se ndoshta do të ndërrohen.

Jankulloska tha se, nëse do LSDM të kërkoj dorëheqje, le ta bëj këtë në mënyrë demokratike në Kuvend.