fbpx

Daciq: Zhivaljeviq duhej të njoftoj nëse në Kuvend ka shtetas serb

-

Shefi i diplomacisë serbe, Ivica Daciq sot ka deklaruar se nëpunësi i ambasadës serbe në Maqedoni dhe pjesëtar i Agjencisë së Sigurimit dhe Informimit (ASI), Goran Zhivaljeviq, me hyrjen në Kuvendin e Maqedonisë më 27 prill, gjatë incidenteve, nuk e ka shkelur protokollin diplomatik e as që e ka shkelur Konventën e Vjenës, por vetëm e ka kryer punën e vet.

“Nuk ka marrë pjesë në vepër penale, vetëm ka informuar për situatën në Maqedoni sepse Serbia patjetër të dijë se si kjo situatë mund të ndikoj në interesat nacionale dhe shtetërore”, ka deklaruar Daciq para gazetarëve.

Ai më tej ka shtuar se Zhivaljeviq si përfaqësues zyrtar i ASI në Maqedoni nuk qëndron ilegalisht, por se puna e tij ka qenë të informoj çfarë ndodh dhe nëse në trazirat në Kuvend kanë marrë pjesë shtetas të Serbisë.

Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
udemy course download free
download karbonn firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
free online course