fbpx

Më së paku 21 të vdekur nga tajfuni Hagupit në Filipine

Tajfuni Hagupit në Filipine ka lënë së paku 21 njerëz të vrarë. Kryqi i Kuq i Filipineve ka thënë se 18 viktima janë regjistruar në lindje të ishullit Samar, ku stuhia ka zbarkuar më 6 dhjetor. Mbi një milion njerëz kanë lënë shtëpitë në...

Japonia hyri në recesion

Në tremujorin e fundit ekonomia japoneze papritur hyri në recesion. Për shkak të kësaj kryeministri Shinzo Abe me siguri do heq dorë nga rritja jo aq e famshme e TVSh-së dhe dy vite pas skadimit të mandatit të shpall zgjedhje të parakohshme. Japonia në tremujorin...