Ziad Sabu Zein, ministër në drejtorinë Palestineze të Mahmut Abasit, sot vdiq pasi ushtarët izraelitë e shtynë dhe e goditën gjatë kohës së protestave në Bregun Perëndimor, lajmëruan mjekët.
ndihma e parë e mblodhi Zein, ministër pa portofol, nga vendi i konfliktit, por ai vdiq gjatë rrugës për në spitalin e Ramallahut. Xhirime nga përleshjet, të cilat filluan kur demonstruesit palestinezë i sulmuan ushtarët e armatosur izraelitë, mund të shihen në faqen e “Daily miror”.

http://t.co/8Mn9VVxsxm pic.twitter.com/5rz3MsTzy8