fbpx

Borisov: Tani nuk është koha dhe interesi i Bullgarisë që të bëhemi pjesë e zonës shengen

-

Tani nuk është koha që të bëhemi pjesë e zonës- shengen dhe afrimi i shtetit tonë në këtë zonë nuk do të ndihmojë, tha kryeministri bullgar, Bojko Borisov.

“Të gjithë thonë se Bullgaria menjëherë duhet të bëhet pjesë e Shengenit. Por, ky nuk është interesi jonë për momentin. Nëse nga ana tjetër, ata duan të na marrin, ne me kënaqësi do të pranojmë. Me vite luajnë me Bullgarinë. Tani na nevojiten më pak mjete dhe nuk do të marrim lehtë vendim për zonën shengen ”

Ai shtoi edhe se më 6 tetor, Bullgaria do të themeloj polici kufitare evropiane.

“Ky është një trup i ri, kufiri evropian dhe garda bregdetare, do të filloj me punë muajin e ardhshëm me 1500 të punësuar në kohë të papërcaktuar. “Pëllumbi postier” i solli Bullgarisë 160 milionë euro” tha Borisov në drejtimin para gazetarëve.

 

Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download redmi firmware
Download Premium WordPress Themes Free
free download udemy course