Më shumë se dy orë ka zgjatur takimi i sotëm mes liderit të LSDM-së, Zoran Zaev dhe kreut të BDI-së, Ali Ahmeti, në selinë e LSDM-së në kuadër të bisedimeve mes partive për përbërjen e qeverisë së re.

Ahmeti në selinë e LSDM-së ka arritur në 12 e 30 minuta ndërsa është larguar më 14 e 45 minuta. Kreu i BDI-së edhe gjatë largimit nuk u prononcua për mediat dhe vetëm shkurtë deklaroi se partia do të del me kumtesë për rrjedhën e bisedimeve të sotme për përbërjen e Qeverisë.

Pas takimit me Ahmetin, duhet të vijojnë edhe bisedime me përfaqësues të partive tjera nga shumica e re formuar gjegjësisht me Aleancës për Shqiptarë dhe Besën.

Pritet bisedimet të vazhdojnë edhe gjatë fundjavës.