Lideri i LSDM-së dhe mandatari Zoran Zaev dhe kreu i BDI-së, Ali Ahmeti sot nuk kanë biseduar për zgjidhjet kadrovike të ministrive resor dhe kjo temë është lënë për takimet e radhës, thuhet në njoftimin e shkurtë të LSDM-së pas takimit të dy liderëve.

Temat e takimit të sotëm, që është e para në suazat e bisedimeve mes LSDM-së dhe BDI-së për formimin e qeverisë së re, kanë qenë parimet e bashkëpunimit, qeveria reformuese dhe integrimet në NATO.

“Në periudhën e ardhshme do të intensifikohen dinamika dhe bisedimet mes dy partive, përfshirë edhe partitë që kanë dhënë mbështetjen për përbërjen e qeverisë së re të RM-së, pas çka do të kalohet në zgjidhje konkrete për ministritë resorë”, thuhet në kumtesën e LSDM-së për takimin.