A1 Game Fest годинава ќе се одржи во Diamond Mall со почеток на 25 ноември

Термините за уникатно гејмерско искуство се 25 и 26 ноември. Ве очекуваат турнири во CoD: Warzone 2.0, League of Legends, Street Fighter 6, EA Sports FC24, и секогаш најкреативниот Cosplay натпревар

А1 Game Fest 2023 GG промотивна фотографија

A1 Game Fest годинава ќе се одржи во Diamond Mall со почеток на 25 ноември.

Овој голем гејминг настан ќе има секакви натпревари во играње, како и козплеј и разновидни активности. Посебно внимание ќе се посвети и нан македонските автори на видео игри.

Термините за уникатно гејмерско искуство се 25 и 26 ноември. Ве очекуваат турнири во CoD: Warzone 2.0, League of Legends, Street Fighter 6, EA Sports FC24, и секогаш најкреативниот Cosplay натпревар.

А за фановите на аналогните игри, натпревари во Board games со Гоблин Друштвени Игри, Warhammer, ретро гејминг корнер и секако, многу изненадувања.

Пријавувањето за натпреварите/турнирите ќе почне утре во 18 часот.