fbpx
Таг: персонален компјутер

таг: персонален компјутер

Конечно God of War може да се игра на PC

Скриншот од Steam
Пред неколку дена излезе верзијата на играта God of War која може да се игра на персонален компјутер. Претходно, оваа игра беше PlayStation екслузива и нејзиното издавање како компјутерска игра, а не само за конзола беше одлично прифатено од гејмерите. Поради фактот што играта е издадена без „денуво“ заштита, таа стана таргет на пиратеријата и наиде на голем број...

Инвестицијата во фотоволтаици за домаќинство се исплатува за пет до шест години

Колку повеќе енергија произведеме од сонцето, толку помалку ќе ни треба РЕК Битола. Замената на нечистата енергија од фосилни горива со зелена од сонцето е една од најголемите придобивки...