fbpx
Таг: микрочип

таг: микрочип

Во Британија најавени казни до 2.000 фунти за нецелосни информации на околувратникот

Сопствениците на кучиња во Британија би можеле да се соочат со големи казни од 2.000 фунти затоа што ги немаат исткнато сите потребни информации на околувратникот на нивното кученце, пренесе Кантриливинг. Според Синиот крст, добротворна организација за заштита на животните, сите кучиња мора да имаат ознака за идентификација со името и адресата на нивниот сопственик на околувратникот во случај да...

Вистиномер: Вакцините против ковид не содржат чипови и графен оксид и не предизвикуваат ненадејна смрт

Не е точно дека вакцинацијата против ковид-19 предизвикува зголемена стапка на смртност од синдромот САДС. Фактите говорат дека вакцините против ковид-19 не содржат чипови и графен оксид и тие никако не се поврзани со 5Г технологијата. Нема ниту еден научен факт кој ја поткрепува теоријата дека преку вакцината во телото на човекот се вметнува чип. На официјалната веб-страница за...

Вистиномер: Не е изваден чип од вакциниран човек во Русија

На видеоматеријалот што се споделува на Фејсбук нема ниеден момент и ниеден кадар што потврдува дека се вади чип од рамо на вакциниран човек. Дозата на вакцината е помала од еден милилитар, тоа не е доволен волумен во кој би можел да се вметне микрочип, дури и кога некој би посакал да направи такво нешто. Состојките на вакцините се...

Вистиномер: Пензионирани патолози шират неосновани тврдења дека вакцините против ковид-19 содржат чипови

На таканаречената „Патолошка конференција“, се шират неосновани тврдења за вакцинацијата против ковид-19. Професионалните здруженија за патологија се дистанцираат од изјавите и наводите на пензионираните патолози и ги отфрлаат како „научно неосновани“. Некои од наодите се погрешно протолкувани, а нејасно е од каде потекнуваат органите чијашто обдукција наводно била направена и истата била презентирана. Нема цврсти докази дека во вакцините...

Вистиномер: Не се развива чип за детекција на ковид, туку сензор од хидрогел кој не може да детектира патогени

Во продолжение ја преобјавуваме рецензијата на „Вистиномер“ на пост на Фејсбук со тврдење дека е развиен микрочип за детекција на ковид:   Рецензираме пост на Фејсбук во којшто се тврди дека Пентагон во април 2021 година изјавува оти има микрочип којшто, наводно, ќе се стави во телото и ќе регистрира дали човекот има вирус. Ех, која теорија на заговор не е исполнета...

За една година изградени се 80 мегавати фотонапонски електрани

Целиот регионот треба да се стреми кон што побрза енергетската транзиција. Ова го истакна Виктор Андонов, соработникот за енергетика во Владата на Република Северна Македонија, на регионалната експертска Конференција...