fbpx
Таг: кориснички профил

таг: кориснички профил

Сметките за парно греење ќе можат да се плаќаат електронски

Компанијата „Балкан енерџи“ воведе можност за електронско плаќање на фактурите за топлинска енергија. - Новата платформа „Бег ипеј“ (BegEPay) на потрошувачите им овозможува на брз и едноставен начин да ги проверат, според име и датум, сите неплатени сметки за топлинска енергија на нивните станови и деловни простории и да ги платат по електронски пат, без дополнителни трошоци. Преку новата услуга...

Нуредини: Гас има доволно, Скопје-Север не треба да работи на мазут

Топланата Скопје- Север треба да користи гас, бидејќи во државата има доволни количини, рече денеска министерот за животна средина Насер Нуредини. Тој посочи дека овој енергетски објект, за разлика...