fbpx
Tags Vjedhje

Tag: vjedhje

Dhjetëra media morën paralajmërim për padi për shkelje të të drejtave autoriale për fotografi

Një numër i madh i mediave në Maqedoni dhe  disa persona privatë, këto ditë kanë marrë letra me paralajmërim nga avokatja që i përfaqëson disa fotoreporterë profesionalë nga Maqedonia në procedurën për shfrytëzim të paautorizuar të fotografive të tyre autoriale. Iniciativa për mbrojtjen e të drejtave autoriale është e përkrahur edhe nga Sindikata e Pavarur e Gazetarëve dhe Punëtorëve Medial...

Lupço Shvërgovski do ta mbroj Boban S për vjedhjen e 3 milionë eurove nga NLB

Ish prokurori publik shtetëror, Lupço Shvërgovski është avokati i Boban S. 40 vjeçar, i dyshuar për vjedhjen e 3 milionë eurove nga arka e NLB-së në Shkup. Informatën për “Meta” e konfirmoi vet Shvërgovski. “Po, unë jam avokat i tij”, tha Shvërgovski, por nuk deshi të komentojë asgjë më shumë për këtë. Boban S. i dyshuar për vjedhjen më të madhe në...

Të gjitha kundërthëniet dhe çështjet e hapura pas vjedhjes së shekullit në NLB Shkup

Pas vjedhjes më të madhe në historinë e Maqedonisë të mbi 3 milionë eurove nga arka e NLB-së në Shkup, njoftimet e MPB-së dhe Prokurorisë Themelore- Shkup që i dërguan për mediat dje kanë ndihmuar pak, por më shumë u kanë shkaktuar probleme gazetarëve në tentimin që ta informojnë opinionin për detajet e rastit. Kjo vjedhje për shumë arsye...

3 milionë eurot e vjedhur nga NLB nuk janë askund, vjedhësit i shqiptohet paraburgimi 30 ditor

B.S 40 vjeç, i punësuar në NLB i cili para dy ditëve vodhi rreth 3 milionë euro nga arka e bankës, të cilat i ka futur në qese dhe është arratisur, ende nuk i ka treguar policisë ku janë paratë. Ndaj tij është ngritur kallëzim penal nga MPB si dhe paraburgim 30 ditor. Ai u arrestua rreth 2 orë pas vjedhjes...

Vjedhja e rreth 3 milionë eurove në “Tutunska Banka”, më e madhja në historinë e Maqedonisë

Rasti i djeshëm ku punëtor i NLB Tutunska Banka vodhi thuajse 3 milionë euro në franga dhe në euro nga arka e bankës, sipas të gjitha gjasave është vjedhja më e madhe në historinë e Maqedonisë së pavarur. Mbrëmë një person është arrestuar për vjedhjen në fjalë, me çka rasti futet në një statistikë tjetër interesante, një prej vjedhjeve më...