fbpx
Tag: телевизија

tag: телевизија

Televizioni nuk po vdes, por po evoluon

Rritja e striming të platformave si YouTube dhe Netflix, por edhe mediave sociale – Facebook, Instagram, Snapchat, ku mund të gjenden përmbajtje dhe informacione, nga më të ndryshmet që janë në dispozicion në çdo kohë, viteve të fundit pe e venë në dyshim të ardhmen e televizionit dhe rëndësinë e tij si medium në botën moderne. Shifrat tregojnë rënie...

Seriale turke dhe emisione me debate politike – sezoni i ri televiziv sipas skemës së vjetër

Pothuajse tre të katërtat ose 72.6 % e qytetarëve shikojnë televizion,tregojnë të dhënat e Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele për pjesëmarrjen e shikueshmërisë totale të stacioneve televizive për tremujorin e dytë të vitit 2020. Megjithëse raporti i referohet periudhës që nga fillimi i pandemisë, e cila u shënua me orë të gjata policore, ndërsa qytetarët kryesisht ishin në shtëpi,...

Reformat në shëndetësi dhe arsim janë më prioritaret për qytetarët

Reformat në sistemin shëndetësor dhe arsimor janë në krye të listës së reformave më të rëndësishme që do të kishin efektin më pozitiv në jetën e përditshme të qytetarëve. Këtë e ka treguar sondazhi më i fundit i Qendrës Maqedonase për Bashkëpunim Ndërkombëtar, QMBN dhe TV Telma, në bazë të një ankete, kushtuar çështjeve të integrimit Evropian, shkruan Meta.mk. Pothuajse një...

Zaev i gatshëm për ballafaqim në televizion, Gruevski mendohet

Debati për politikat ekonomike mes ministrit të financave, Kiril Minoski dhe zv- ministri plotësues Kire Naumov, prej 16 shtatorit dhe ai i djeshmi (6 tetor 2016) mes ministrit të brendshëm Oliver Spasovski dhe zv- ministrit plotësues Oliver Andonov, edhe krahas të gjitha dobësive, megjithatë janë fije shprese për më shumë se një dekadë ballafaqimet e bllokuara të ndërsjella të...

BE-ja me kanal televiziv do të luftojë “kundër propagandës së Putinit”

BE është duke shqyrtuar mundësinë për kanal televiziv evropian “kundër propagandës së Putinit”, njofton ueb faqja e njohur “Bazfild” në intervistën me ministrin e Letonisë për punë të jashtme para se Riga ta merr presidencën me BE-në në fillim të vitit 2015-të. Vendet- anëtare të BE-së më seriozisht janë duke shqyrtuar mundësinë për hapjen e një kanali personal televiziv...