fbpx
Tags објект

Tag: објект

MPB heton demolimin e objektit fetar në Kriva Pallankë

Pas protestës kundër ndërtimit të xhamive në Kriva Pallankë, është demoluar një objekt fetar ku ritet fetare i kryenin myslimanët, për çka SPB Kumanovë ka ngritur procedurë për hetimin e rastit. “Rreth orës 18.30, kur në objekt nuk ka pasur askush, prej disa personave të panjohur deri tani është kryer demolim dhe dëmtim të objektit. Policia ka dalë në vendngjarje...

U hap godinë e re shkollore për fëmijët me shikim të dëmtuar “Dimitar Vllahov”

Ministri i Arsimit dhe Shkencës  Abdylaqim Ademi, sot në shënimin e Ditës Ndërkombëtare të personave të verbër ose Ditës së  Shkopit të bardhë, mori pjesë në inaugurimin e godinës së re shkollore të shkollës shtetërore për rehabilitimin  e fëmijëve dhe të rinjve me vështirësi në të shikuaritt „ Dimitar Vllahov” në Shkup. – Objekti i ri  përfshinë  një  sipërfaqe prej...

Këngëtare dhe valltare nga Shqipëria kapen pa dokumente në Çegran

Me urdhër për kontroll nga Prokuroria në Gostivar, nga ana e zyrtarëve të MPB dhe DAP u krye kontroll në objektin “Nota” në Çegran të Gostivarit. Gjatë realizimit të urdhrit për kontroll, pronari i objektit Sh.Sh. verbalist e ka sulmuar njërin prej policëve dhe ka dashur që fizikisht të përballet me to, pas së cilës ka ikur nga objekti. Pas...

Gazeta holandeze me kritikë të ashpër ndaj fasadës së Qeverisë maqedonase

Që ta shihni Shtëpinë e bardhë, nuk është patjetër të shkoni përtej oqeanit, mjafton të udhëtoni në Shkup, kryeqendrën e Maqedonisë, shkruan gazeta holandeze “Del folkskrant” në edicionin e saj më 2 janar të këtij viti, njofton “Nova TV”. Gazeta konstaton se vizitorët e Shkupit nuk e dinë se pamja e godinës është i rrejshme dhe se pas fasadës...