fbpx
Tag: обезбедување

tag: обезбедување

Ambasada franceze në Shkup kërkon sigurim të shtuar policor

MPB ka rritur sigurinë ndaj ambasadës franceze. Këtë për Telma e konfirmojnë nga Ministria ku për shkaqe sigurie s’mund të tregojnë më shumë detaje. Ambasada ka kërkuar masa të shtuara të sigurisë ndërsa Ministria është përgjigjur në mënyrë përkatëse. Kjo është ambasada e vetme që deri më tani ka kërkuar siguri, pas sulmeve verbale dhe fotografive tmerruese me nekrologë që...

Pa incidente kaloi vendosja e themelit të kryqit në Butel

Pa kurrfarë incidentesh kryetari i KOM-it z. Stefan së bashku me priftërinjtë e Dioqezës së Shkupit bekuan themelin e kryqit në Butel. Themeli është vendosur në unazën te rrugët “Boca Ivanova” dhe “Aleksandar Urdarevski”. Te unaza pasdite u vendos një skenë e improvizuar me altoparlantë ndërsa në ceremoni ishin prezent njeriu i parë i Kongresit botërorë maqedonas, Todor Petrov, kryetari...

Sigurimi i RTVM-së ka ndërhyrë në studion e emisionin Kanal 103

Radio Televizioni i Maqedonisë është përfshirë në një skandal të pandodhur ndonjëherë. Pjesëtarë të sigurimit të RTVM­së kanë ndërhyrë në emisionin që shkonte në eter në ato momente, në radion Kanal 103, duke i kërkuar drejtuesit që ta ndërpriste atë dhe t’i tregonte letërnjoftimin. Një regjistrim audio që publikoi “Centarnews”, tregon sesi një zë burri ndërhyn teksa gazetari drejton emisionin...