fbpx
Tags Marrëveshje

Tag: marrëveshje

Statakis : Është e mundshme marrëveshja me kreditorët ndërkombëtare deri në fund të muajit

Athina dhe kreditorët ndërkombëtare mund të arrijnë marrëveshje deri në fund të muajit shkurt- deklaroi ministri grek i ekonomisë, Jorgos Statakis në intervistë për televizionin “Mega”. Sipas Statakis, marrëveshje ka të bëjë me “programin për kalim” i cili për tre muaj do të sjell deri në marrëveshje të re me kreditorët. Statakis vlerëson se “pas 1 korrikut nuk do të ketë...

Majtistët grek në zgjedhje të përçarë

Siç bëri të ditur kreu i së Majtës Demokratike Fotis Kuvelis, SIRIZA kanë fituar dy kërkesat e tyre themelore për arritjen e marrëveshjes së përbashkët për program politik e cila do t’i detyrojë të dyja palët se nuk do të kenë aktivitete të njëanshme prej të cilave cilado qoftë prej partive, në raport me mënyrën e ballafaqimit me borxhin...

Isa Mustafa kryeministër i ri i Kosovës, Thaçi zëvendëskryeministër

Isa Mustafa, lider I Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe ish kryebashkiak i Prishtinës do të jetë kryeministër i ri i Kosovës. Hashim Thaçi kryetari i Partisë Demokratike do të jetë zëvendëskryeministër dhe Ministër i punëve të jashtme. Për këtë marrëveshje të koalicionit duhet të votohet sot paradite në seancë konstituive të Kuvendit të Kosovës. Sipas marrëveshjes, pjesa politike e dialogut...

U firmos Marrëveshja për ndërtimin e sistemit elektronik të arkëtimit të taksave rrugore

Marrëveshja për ndërtimin e instalimit të sistemit elektronik të arkëtimit të taksave rrugore të Korridorit 10- autostrada “Aleksandër Makedonski”, sot u nënshkrua marrëveshje ndërmjet Ndërmarrjes Publike të Rrugëve Shtetërore dhe kompanisë “Aselsan” nga Turqia. Zëvendës kryeministri Zoran Stavresvki theksoi se bëhet fjalë për investim me vlerë prej 18,7 milion eurosh prej të cilave 15,8 milion euro janë siguruar nga Qeveria...